Συμμετοχή Υφυπουργείου Τουρισμού στη μεγάλη έκθεση ΙΤB BΒερολίνου

5/3/2019

Στο Βερολίνο θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Τουρισμού, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, για να συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB (Internationale Tourismus-Börse Berlin), η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ετήσια γεγονότα στον τομέα του τουρισμού.

 

Η Γερμανία αποτελεί αγορά ψηλής προτεραιότητας για την Κύπρο και με βάση το γεγονός αυτό θα γίνουν στοχευμένες ενέργειες και συντονισμένες προσπάθειες για την ανάπτυξη της. Ειδικότερα, στα πλαίσια της έκθεσης, έχουν διευθετηθεί συναντήσεις με ηγετικά στελέχη τουριστικών οργανισμών της Γερμανίας, καθώς και με εκπροσώπους αεροπορικών εταιριών που έχουν ως βάση τη Γερμανία. 

Οι συναντήσεις θα εστιάσουν στην περαιτέρω αύξηση των εισροών επισκεπτών από τη γερμανική αγορά. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προσέλκυση ομάδων τουριστών (για παράδειγμα, ηλικίας 50 ετών και άνω), όπως έχουν καθοριστεί στην Εθνική Στρατηγική Τουρισμού, οι βασικοί άξονες της οποίας έχουν δημοσιοποιηθεί πρόσφατα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')

Μεγάλοι Χορηγοί