Πολυτελές επαύλεις και ονειρική ζωή στη Μαρίνα Λεμεσού

11/10/2018

Μόνο 12 επαύλεις και 19 διαμερίσματα απέμειναν προς πώληση στη Μαρίνα Λεμεσού.

 


 

Απίστευτο το ρεκόρ πωλήσεων κατοικιών στη Μαρίνα Λεμεσού. Το όνειρο πολλών ανθρώπων να κατοικούν «πάνω στη θάλασσα» με τη σημασία της φράσης ενσαρκώνει πλήρως αυτό το τοπίο. Η Μαρίνα Λεμεσού προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο ζωής δίπλα στο κύμα χαρίζοντας μαγικές στιγμές, συντροφιά με το γαλάζιο της πόλης μας.

 

Η περιοχή αποτελείται από 285 πολυτελείς κατοικίες, που βρίσκονται στο μέρος της πρώτης Μαρίνας στην Κύπρο, με δυνατότητα ελλιμενισμού superyachts.

 Ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών περιτριγυρίζουν την περιοχή, ελκύοντας ορισμένους από τους πιο απαιτητικούς αγοραστές. Άριστες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις παρέχουν όλες τις ανέσεις για του κατοίκους, όπως για παράδειγμα καταστήματα, εστιατόρια και ψυχαγωγικά κέντρα.

 

Τέσσερα χρόνια μετά την επίσημη λειτουργία της Μαρίνας Λεμεσού, πωλήθηκαν ήδη οι περισσότερες επαύλεις, ενώ απέμειναν μόνο 12 επαύλεις με ιδιωτικό θαλάσσιο χώρο και θέση ελλιμενισμού, και 19 διαμερίσματα που περιβάλλονται από θάλασσα.


Άψογα συνυφασμένες με τη φυσική ομορφιά του τοπίου, οι κατοικίες αυτές επωφελούνται από τις ανέσεις που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της Μαρίνας.

Το συγκρότημα του Castle Residences, αναμένει να ολοκληρώσει την οικοδόμηση των διαμερισμάτων του μέχρι τον Απρίλιο του 2020. Τα διαμερίσματα αυτά περιβάλλονται αποκλειστικά από θάλασσα και η πρόσβαση στο νησί όπου είναι κτισμένα, είναι δυνατή μόνο μέσω ιδιωτικής γέφυρας.

Με απρόσκοπτη θέα προς τη Μαρίνα, στη θάλασσα και στην παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού, προσφέρεται από αυτά τα πολυτελή διαμερίσματα.
Λίγα βήματα μακριά, οι αριστοτεχνικά σχεδιασμένες επαύλεις Island Villas έχουν ολοκληρωθεί και είναι έτοιμες για κατοίκηση διαθέτοντας το δικό τους θαλάσσιο χώρο, ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού, κήπο και πισίνα.